Accessoires voor breien en haken

Toerenteller Prym
Laatste stuks in voorraad
Toerenteller Prym, een toerenteller die gemakkelijk over de breinaald heen kan worden geschoven. Raak nooit meer de tel kwijt. Geschikt voor naalden tot en met dikte 5 mm.
€ 3,95
Opry digitale toerenteller
Plaats deze handige digitale toerenteller op je vinger Voor het bijhouden van het aantal toeren van de breiwerk. Een echte aanrader!
€ 2,50
Breinaald meter Knitpro
Laatste stuks in voorraad
Meetinstrument voor naald maten
2.00mm (US 0) tot 12.00mm (US 17)
€ 3,50
Kruk
Houten kruk.
Voor dierenkruk
€ 17,95
Lace blok matten
Laatste stuks in voorraad
Set van 9 blokmatten van elk 30 cm x 30 cm om kleine en grote projecten te blokkenHandig in elkaar te zetten, past als puzzelstukjes bij elkaar om de gewenste maat en vorm te krijgen
€ 30,75
Breimolen Prym comfort twist
Laatste stuks in voorraad
Deze Comfort Twist breimolen van Prym zorgt voor een revolutie op het gebied van punniken! Deze ergonomische breimachine zorgt ervoor dat het maken van koorden kinderspel is. Stop simpelweg de draad in de machine en draai aan de hendel. Het resultaat is een prachtig koord, dat met het meegeleverde gewichtje mooi naar beneden hangt. De breimolen kan stevig aan een tafel worden bevestigd, maar kan ook vanuit de hand worden gebruikt. De breimolen is niet geschikt voor pluizig garen. Inclusief uitgebreide instructies.
€ 38,50