хобби книги голландский

хобби книги голландский

-20%
Ons breiboek
Breien is hot! Mensen van alle leeftijden nemen de priemen weer op en ontdekken hoe fantastisch het is om iets te creeren. Ons Breiboek is een alomvattend standaardwerk voor beginnende en gevorderde breisters. KVLV en Lannoo sloegen de handen in elkaar om een boek te maken dat - net als het gelijknamige kookboek - in elke boekenkast thuishoort. 
23,99 €
29,99 €
byClaire haakgeluk
Последние товары на складе
In dit kleurrijke boek laat Claire Boeter zien hoe je met haar eigen garenlijn, byClaire haakkatoen, de mooiste haakprojecten maakt.
12,95 €
byClaire haakgeluk nr 2
Последние товары на складе
Bij het byClaire nr 2 garen een tof boek. Mooie projecten die een stoere uitstraling hebben door het fijne dikke garen.
14,96 €
Sokken breien
Последние товары на складе
15,50 €
Wayuu Mochilas haken
Последние товары на складе
17,95 €
Новое
Schatjes Rugzak haken
Последние товары на складе
in Dutch
18,45 €
Новое
Bontsloffen haken
Последние товары на складе
Bontsloffen haken door Anja Toonen bevat de instructies voor talloze verschillende zachte sloffen die je de hele winter warm zullen houden!
Met de instructies van dit boek kun je eindeloos combineren en je eigen unieke sloffen haken. 
Het boek bevat 18 verschillende maten: van prematuur tot XL. Van elke maat is een dier beschreven. Elk dier kan ook een paar maten kleiner en groter gehaakt worden.
Alle maten kunnen in elke gewenste kleur gehaakt worden.Kies jou kleur voor de buitenkant en een mooie bijpassende kleur voor het bont aan de binnenzijde.Maak de comfortabele warme sloffen van je eigen smaak!
19,95 €
Новое
Kerst haken
Последние товары на складе
Kerst haken bevat de complete beschrijving van prachtige kerstbomen met hangertjes en verschillende knuffels, voor een geweldige Kerst!
 

3 Kerstbomen

Pionvorm
Spiraalvorm
Wikkelvorm


11 hangertjes

Paddenstoel
Engeltje
Rendier
Kerstklokjes
Candy
Hart
Sneeuwpop
Kerstkrans
Ster
Kerstmuts
Cadeautjes


4 knuffels (15 - 20 cm hoog)

Kerstman
Engel
Rendier
Sneeuwpop


13,35 €
Новое
De Nieuwe haakbijbel
Последние товары на складе
Of u nu net begint met haken of al meer projecten hebt gemaakt dan u kunt tellen deze stap-voor-stap gids met 200 nieuwe haaksteken biedt inspiratie voor iedereen, ongeacht uw ervaring.
Elke steek wordt stap voor stap uitgelegd aan de hand van foto's, werkbeschrijvingen, telpatronen en gehaakte voorbeelden.
Voor beginners is er informatie over het haken van de basissteken, wisselen van kleur, afwerken en nog veel meer. Voor wie meer haakervaring heeft, is in dit boek veel informatie te vinden die u kan helpen bij het ontwerpen van uw eigen projecten en het vervangen van steken in bestaande patronen.
9,95 €