Breiwol  Wooladdicts  Bliss 0009
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bliss 0009

Naalddikte : 3,5 - 4

Gewicht : 50 gram

Lengte : 240 m

Samenstelling : 84% katoen - 16% polyamide (gerecycleerd)

Steekverhouding 10x10cm = 21 steken x 36 naalden

€ 9,95 Inclusief belasting

€ 8,22 Exclusief belasting

local_shipping GRATIS verzending vanaf 75 euro in België en Nederland. Details

Veilig betalen
Veilige betalingen via Mollie.
Leveringen
Verzending binnen de 24 uur op weekdagen
Omschrijving

Ontdek de ultieme staat van geluk met Lang Yarns Bliss, een haakgaren dat vervaardigd is uit gerecycleerde katoen- en polyamidevezels. Dit garen is niet alleen een streling voor de zintuigen, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. Bliss belichaamt de perfecte staat van geluk, waarbij je je volledig kunt onderdompelen in het creatieve proces en alles om je heen even vergeet.

Dit zomerse haakgaren voert je mee naar een wereld van zachtheid en duurzaamheid. De combinatie van gerecycleerde materialen, katoen en polyamide, zorgt voor een lichte en luchtige textuur op je naalden. Of je nu een doorgewinterde haakster bent of net begint, Bliss maakt elke steek een genot en elke creatie een meesterwerk.

Als trotse distributeur van Lang Yarns leveren wij Bliss aan klanten over heel Europa. We omarmen de missie van Lang Yarns om hoogwaardige garens te produceren met oog voor het milieu en streven ernaar om deze prachtige collectie naar haakliefhebbers overal te brengen.

Laat je inspireren door de harmonie van zachte vezels en milieuvriendelijkheid met Lang Yarns Bliss. Creëer niet alleen prachtige haakwerken, maar draag ook bij aan een betere wereld, steek voor steek.

Datasheet
1138.0009
10 Items
7611862334535
1138.0009
Soort
zomer
Samenstelling
katoen
polyamide
Naalddikte
3,5
4
Verzending

Verzending

Verzendkosten vindt u op deze pagina

chat Commentaar (0)