Borduurpakketten Panna, Luca-S, Vervaco, Riolis

Borduurpakketten

Borduurpakketten


Borduurpakketten voor mensen die regelmatig borduren en graag hun creativiteit de vrije loop willen laten. Ons assortiment beschikt over uiteenlopende pakketten van Vervaco, Panna en Luca-S. Onze borduurpakketten om mooie schilderijen, stillevens, enz te borduren voor urelang borduur plezier.De meest uiteenlopende creaties vindt u in ons gamma borduurpakketten.
Laat uw creativiteit de vrije loop.
Door te borduren kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Om niet zomaar in het wilde weg te borduren is een borduurpakket ideaal, gestructeerd borduren naar een bepaald eindresultaat toe te borduren. U weet u van te voren wat het eindresultaat zal worden met een borduurpakket.

Inhoud van een borduurpakket.


Onze borduurpakketten worden steeds compleet geleverd, met het correcte garen, borduurnaald en patroon. Dit inhoud hangt af van welk borduurpakket u heeft gekozen. Bij elk borduurpakket in staat aangegeven wat het borduurpakket inoud. Zit er een bepaald product in die u niet heeft, maar wel nodig heeft? Neem dan eens een kijkje bij de borduuraccessoires, hier vindt u borduurringen en borduurnaalden terug.


Kleine borduurprojecten


Heeft u niet veel ervaring met borduren of gewoonweg niet zoveel vrije tijd? Dan kunt u overwegen om aan de slag te gaan met kleine borduurpakketten. Grote borduurpakketten of een borduurkussen is vaak veel werk, een bladwijzer is dan ideaal voor u en creeert u toch iets moois.


Maak uw keuze


Kies uit ons groot aanbod borduurpakketten. Bestel vandaag uw borduurpakket en begin kortelings bloemen, dieren, vogels of iets anders te borduren. Wij wensen u alvast veel borduurplezier.

Onze excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw wat je zoekt