Breiwol Phil Alpaga Coton online kopen?

Phil Alpaga Coton

Phildar Phil Alpaga Coton is een unieke mix van fijne baby alpacawol en Pima katoen. Pima katoen staat bekend als een zeldzame vezel en wordt beschouwd als het beste katoen ter wereld, met de bijnaam "de zijde van Zuid-Amerika". Door deze combinatie van breiwol bereik je een perfecte balans tussen zachtheid, warmte en lichtheid, waardoor het ideaal is voor al jouw creaties gedurende alle seizoenen.

Dit breigaren, Phil Alpaga Coton, wordt vervaardigd in Peru, wat bijdraagt aan de authenticiteit en kwaliteit van het product. Voor een maat 42 heb je 13 bollen nodig, terwijl maat 3 maanden 5 bollen vereist. Het is eenvoudig te gebruiken met breinaalden van 4,5 mm.

Belangrijke specificaties:

  • Breinaald dikte: 4,5 mm
  • Gewicht: 25 gram
  • Lengte: 75 meter
  • Samenstelling: 68% alpaca - 32% katoen
  • Steekverhouding 10x10cm = 20 steken x 28 naalden

Bovendien is Phildar Phil Alpaga Coton trots OEKO-TEX gecertificeerd, wat betekent dat het breigaren voldoet aan strenge normen op het gebied van gezondheid en milieu. Kies voor dit gecertificeerde breigaren en geniet van een duurzaam en luxueus materiaal voor al jouw handwerkprojecten.

 

Het standaard OEKO-TEX-label 100:
OEKO-TEX gecertificeerde Phildar-garens bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de huid, zelfs niet voor baby's.
Het internationale OEKO-TEX® standard 100 label garandeert de afwezigheid (of zeer laag gehalte) in onze garens van chemicaliën die giftig zijn voor het lichaam en het milieu. Deze strikte controles worden uitgevoerd in elke verwerkingsfase: grondstoffen, garens en verven.

OEKO Tex

 

 

Phil Alpaga Coton Flanelle
Naalddikte : 4,5
Gewicht : 25 gram
Lengte :  75 m
Samenstelling : 68% alpaca - 32% katoen
Steekverhouding 10x10cm = 20 steken x 28 naalden
€ 4,99