Breiboek - haakboek voor winter

Breiboeken - winter

De patroonboeken zijn uitsluitend in het NEDERLANDS

Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie

Nieuw product
Phildar 204 nederlands
Laatste stuks in voorraad
30 modellen voor winterse modellen.
€ 6,99
Phildar 191 in het Nederlands
In het Phildar patroonboek nr 191 "Het is niet voor volwassenen" Herfst-Winter 2020/2021 vind je 32 schattige modellen om te breien van 2 tot 12 jaar.Dit is het moment om poncho's, truien en jacks, vesten en hoeden te breien in een breed scala aan kleuren om je creaties wat pit en fantasie te geven.Gevorderde en deskundige breiers staan ​​in de schijnwerpers, om u door uw projecten te begeleiden met een compleet verklarend boek.In deze pittige popsfeer en arty-chique geest, zijn deze modellen gemaakt van onze zeer natuurlijke garens zoals PHIL ROMANCE, PHIL PARTNER 3.5
€ 6,90
Phildar 181 in het Nederlands
Laatste stuks in voorraad
Breiboek Phildar 181 met 36 schattige kindermodellen voor de winter voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Met vele accessoires, vesten, poncho's en truien maak je de kledingkast voor je kleintje compleet met dit magazine. Alle patronen in dit breiboek zijn om te breien en geschikt voor de beginnende tot gevorderde breiers. Met verschillende garens van Phildar maak je de leukste kleding uit dit magazine. Met Phil Merinos 6 een hippe strepentrui en met Phil Nebuleuse en Douce een prachtige poncho met kabels.
€ 6,90
Phildar 178 in het Nederlands
Ontdek in deze editie 41 accessoires voor dames en heren in breien. In de catalogus vindt u ook een volledig verklarend boekje om modellen voor Vrouwen & Mannen te maken, om stap voor stap het model van uw keuze te bereiken. Begeleidende diagrammen, gedetailleerde diagrammen en tips om uw werken tot in de perfectie te bereiken!
Uitsluitend in het Nederlands
€ 7,90
Phildar 693 in het Nederlands
Laatste stuks in voorraad
In dit winterse magazine van Phildar staan 16 modellen voor dames en kinderen. Met de breipatronen van dikke truien met kabels, ingebreide motieven of warme accessoires als mutsen en sjaals ben je helemaal klaar voor de koudere winterdagen. De zachte garens van Phildar maken de modellen comfortabel en draagbaar.
€ 4,90
Phildar 163 in het Nederlands
Laatste stuks in voorraad
Breiboek Phildar nr 163 Dames - Dit patronenboek van Phildar staat volledig in het teken van makkelijke breipatronen waarbij je stap voor stap met een eenvoudige uitleg de mooiste accessoires en kledingstukken breit. Met 28 verschillende patronen van elegante vesten en truien tot robuuste sjaals en mutsen kun je volop aan de slag met de leukste modellen voor de winter.
€ 6,90