Breiwol  Langyarns  Norma 0006
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Norma 0006

Naalddikte : 4 - 4,5

Gewicht : 50 gram

Lengte : 135 m

Samenstelling : 55% organisch katoen - 35% modal - 10% viskose

Steekverhouding 10x10cm = 23 steken x 33 naalden

€ 6,95 Inclusief belasting

€ 5,74 Exclusief belasting

local_shipping GRATIS verzending vanaf 75 euro in België en Nederland. Details

Veilig betalen
Veilige betalingen via Mollie.
Leveringen
Verzending binnen de 24 uur op weekdagen
Omschrijving

Lang Yarns Norma, een unieke mix van hoogwaardige materialen zoals oraganisch katoen, modal en viskose. Deze perfect gebalanceerde samenstelling van fijne katoen en premium viscose maakt van Lang Yarns Norma een ware alleskunner. Het breigaren heeft een vriendelijke aanraking op de huid, een ongeëvenaarde zachtheid en een volumineus karakter dankzij de innovatieve constructie, wat het een heerlijk "wollig" gevoel geeft.

Lang Yarns Norma is een representatief voorbeeld van een breigaren dat het hele jaar door gedragen kan worden, ideaal voor diverse breiprojecten. De combinatie van de natuurlijke vezels zorgt voor een uitstekende ademend vermogen, waardoor het geschikt is voor zowel warme als koudere seizoenen. De unieke textuur en eigenschappen van dit breigaren maken het een favoriet onder brei-enthousiastelingen.

Als officiële verdeler van Lang Yarns in Sint-Truiden verwelkomen wij brei- en haakliefhebbers uit Hasselt, Alken, Diepenbeek, Borgloon, Tongeren en Tienen in onze wolwinkel. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan breiwol en haakgaren van Lang Yarns. Laat je inspireren door de prachtige kleuren en texturen, en creëer met Lang Yarns Norma de meest adembenemende en comfortabele breiwerken. Kies voor kwaliteit, kies voor Lang Yarns Norma - het gehele jaar door genieten van creativiteit en warmte.

Datasheet
959.0006
10 Items
7611862332999
959.0006
Verzending

Verzending

Verzendkosten vindt u op deze pagina

chat Commentaar (0)