Breiwol  Langyarns  Regina 0026
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Regina 0026

Naalddikte : 3,5 - 4

Gewicht : 50 gram

Lengte : 175 m

Samenstelling : 50% katoen - 24% alpaca - 20% zijde - 6% wol

Steekverhouding 10x10cm = 24 steken x 32 naalden

€ 9,95 Inclusief belasting

€ 8,22 Exclusief belasting

local_shipping GRATIS verzending vanaf 75 euro in België en Nederland. Details

Veilig betalen
Veilige betalingen via Mollie.
Leveringen
Verzending binnen de 24 uur op weekdagen
Omschrijving

Lang Yarns Regina is een meesterlijke mix van katoen, baby-alpaca, zijde en wol, en biedt een uniek garen dat het beste van alle werelden samenbrengt. Met een aanbevolen breinaald van 3,5 tot 4 mm belichaamt deze breiwol Zwitserse kwaliteit van Lang Yarns, beschikbaar in de wolwinkel in Sint-Truiden Limburg, dichtbij steden zoals Hasselt, Diepenbeek, Alken, Wellen, Borgloon en Tienen.

Dit prachtige breigaren heeft een schitterende glans en een heerlijk gevoel. De samenstelling van zijde, baby-alpaca, katoen en een vleugje wol maakt het ademend, terwijl het voldoende warmte biedt voor koele lentedagen. De kleuren zijn levendig en dankzij de uitgebreide kleurenpalet kan iedereen moeiteloos zijn favoriete keuze maken.

In onze wolwinkel vind je een overvloed aan keuzes, met een enorme selectie van Lang Yarns breiwol. De kwaliteit van Lang Yarns, afkomstig uit Zwitserland, staat garant voor een buitengewone brei- en haakervaring. Of je nu een ervaren breister bent of net begint, dit garen biedt de perfecte combinatie van luxe en veelzijdigheid.

Lang Yarns Regina is niet alleen een haakgaren, maar een uitnodiging om je creativiteit de vrije loop te laten. Creëer prachtige kledingstukken en accessoires met dit unieke breigaren en geniet van de luxe en warmte die het brengt, of je nu in Limburg bent of ergens anders ter wereld. Lang Yarns Regina - een symfonie van materialen voor een harmonieus breiproject.

Datasheet
1093.0026
10 Items
7611862300738
1093.0026
Samenstelling
alpaca
katoen
zijde
Naalddikte
3,5
4
Verzending

Verzending

Verzendkosten vindt u op deze pagina

chat Commentaar (0)