Filteren op

Drops Lace

Drops Lace online kopen? Breiwol en haakgaren  Drops Lace
 Drops Lace     DROPS Lace is een exclusief mengsel van 70% baby alpaca en 30% moerbeizijde, gesponnen tot een 2-draads garen met een ruime looplengte van ca. 400 meter per streng.

De garenvezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

DROPS Lace is kantgaren op zijn best: delicaat, fijn en superzacht, wat maakt het garen uiterst geschikt voor lichte omslagdoeken en sjaals met bijzondere en uitgebreide kantpatronen. De aangegeven stekenverhouding is zeer klein, maar de meeste kantpatronen geven een dikkere brei- of haaknaald aan om het kantpatroon duidelijker uit te laten komen. De stekenverhouding voor het kantpatroon is afhankelijk van welk resultaat je wenst en de gebruikte naalden kunnen variëren.

DROPS Lace bevat een aantal mix-kleuren. Dit betekent dat het garen wordt gemaakt door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Dit creëert een gemêleerd (mix) effect.   
  • Naalddikte : 3,5
  • Gewicht : 50 gram *
  • Lengte 400 m *
  • Samenstelling : 70% alpaca - 30% zijde
  • Steekverhouding 10x10cm = 23 steken x 30 naalden

KORTING OP = OP

Drops Lace

Subcategories

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters